AutoFirst

Franchise platform voor auto onderhoud, reparaties en occasions

AutoFirst homepage

AutoFirst

Een franchiseformule voor garages, merkspecialisten en dealers

Bedrijven die zich bij hen aansluiten profiteren van veel voordelen, zoals bijvoorbeeld marketingondersteuning. Een voorbeeld daarvan is de ontwikkeling van een persoonlijke website voor een AutoFirst deelnemer. En daarvoor kwamen onze ninja’s om de digitale hoek kijken, want zei daar iemand ‘website ontwikkeling’?

“Het idee dat alle kennis van IT in de randstad zit, heb ik laten varen. Secret Ninja’s heeft alles in huis en onderscheiden zich daardoor.”

— Sander Schipper – Fource Automotive

Landelijke en lokale diensten

Samen met AutoFirst maakten we een plan en kozen ervoor om op de landelijke website meerdere diensten aan te bieden. Denk aan een zoekfunctie om deelnemende garagehouders te vinden, een overzicht van alle occasions, een APK-check, acties en een module om de prijs van een onderhoudsbeurt bij een bepaalde garage te berekenen. En uiteraard staat de site bomvol informatie. Voor de persoonlijke website van een garagehouder ontwikkelde onze ninja’s een vaste opzet, zodat elke website herkenbaar is als een deelnemer van AutoFirst. Een site bevat bijvoorbeeld de module voor een onderhoudsbeurt bij de betreffende garage, een overzicht van hun aangeboden occasions, een optionele bandenmodule om banden te bestellen, acties en nog veel meer.

Resultaat

Het resultaat was overzichtelijke websites die op elk apparaat awesome worden weergegeven. AutoFirst kan de landelijke website beheren via een content management systeem, en elke garage kan op zijn beurt zijn persoonlijke website beheren via een eigen systeem.

AutoFirst over Secret Ninja’s

“Wij hebben een grote IT-behoefte en kennen veel bedrijven in die branche. Maar ze lijken allemaal op elkaar, tot je Secret Ninja’s tegenkomt. De samenwerkingen met hen zijn allemaal veel soepeler en persoonlijker. Er is geen centrale klantenservice maar gewoon mensen, die je bij naam kent. Je bouwt heel snel een band met dit bedrijf op. Ze zijn flexibel, goed bereikbaarheid en de lijnen zijn heel kort.

Het idee dat alle kennis van IT in de randstad zit, heb ik laten varen. Secret Ninja’s heeft alle kennis in huis en onderscheiden zich daardoor. Ze zijn transparant in hun processen en er zijn geen verrassingen achteraf. Het enige waar zij ons mee weten te verrassen, is dat zij de dingen die wij in ons hoofd hebben weten te overtreffen.”

— Sander Schipper – Fource Automotive