Limburgvac

Matching van vraag en aanbod door slimme selecties

Limburgvac homepage

Mediahuislimburg / Limburgvac

Snel de juiste match bij solliciteren en recruitment

Eindeloos dolen op het internet is een van de grootste ergernissen. Zeker als het gaat om solliciteren en recruitment, mag het geen hell of a job zijn. Je wilt de juiste match vinden en snel een beetje!

Onze ninja’s houden ook niet van digitale doolhoven. Dus stroopten ze de mouwen op en gingen de strijd aan.

Altijd on top of things

Een aantal jaar geleden bouwden wij voor Mediahuislimburg het platform Limburgvac.nl. Inmiddels was het wel toe aan een opfrisser. Wij namen het hele platform opnieuw onder handen, zodat het aansloot bij de laatste eisen qua Google optimalisatie, snelheid, mobiel vriendelijkheid en uiteraard conversie: dat meer bezoekers succesvol slagen in hun persoonlijke missie. Hiervoor maakten onze ninja’s een nieuw ontwerp en structuur gebaseerd op de behoeften van de doelgroep.

Voor dit project kozen wij ervoor om te scrummen: een flexibele en effectieve manier van werken. Door deze nauwe manier van samenwerken, was Mediahuislimburg altijd on top of things. Fijn voor de opdrachtgever maar ook voor ons, want tijdig bijsturen gaat zonder slag of stoot.

“Secret Ninja’s zijn heel servicegericht, hierin onderscheiden ze zich van anderen. Er volgt bijvoorbeeld geen radiostilte van 3 dagen nadat we ze een vraag hebben gesteld.”

— Rik Hodiamont – Digital solution specialist

Resultaat

Soms vraagt een missie om extra skills. We schakelden Happy Idiots in – onze partner in crime – en keken samen hoe we de conversie op de site zo optimaal mogelijk kregen. Zij adviseerden ons om een geheel nieuwe URL-structuur vorm te geven. Een grondig zoekwoorden- en doelgroeponderzoek vormde hier de basis voor.

Het resultaat is een platform met een geheel nieuwe look & feel, dat geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik en dikke matties is met Google. Gebruikers gaan soepeltjes door de Limburgvac website een en vinden wat ze zoeken. Mission accomplished ✔

popup image
popup image

Mediahuislimburg over Secret Ninja’s

“Onze oude front-end was niet mobielvriendelijk en niet meer bij de tijd. Secret Ninja’s/Goal konden ons op korte termijn helpen en maakten voor ons een geheel nieuw design. De Scrum aanpak was prettig, we hadden goed zicht op de tijdslijnen en werkzaamheden, en kwamen gaandeweg dingen tegen die snel werden opgepakt. We zijn heel tevreden met het resultaat.

Het fijne aan samenwerken met Secret Ninja’s is dat ze korte lijnen hebben. Je spreekt de personen die je echt nodig hebt en krijgt geen klantenservice aan de telefoon. Ze zijn heel servicegericht, hierin onderscheiden ze zich van anderen, er volgt bijvoorbeeld geen radiostilte van 3 dagen nadat we ze een vraag hebben gesteld.”

— Rik Hodiamont – Digital solution specialist