Linisol

Procesoptimalisatie dankzij slimme opname

Linisol

Een reparatie kan niet snel genoeg gaan. Zeker als het om brandveiligheid gaat. Voor Linisol, specialist in brandwerende afwerkingen voor doorvoeren, bouwden onze ninja’s een systeem waarmee overzicht, duidelijkheid en een nog snellere service mogelijk werd.

Onze missie was het makkelijker en sneller maken van het direct registreren van reparaties in het centrale systeem van Linisol. Zelfs in de meest uitdagende omstandigheden! Want de grootste vijand was een slechte verbinding die regelmatig genadeloos toesloeg in parkeergarages of kelders, waar veel van het werk plaatsvindt.

Linisol app - QR scannen

“Secret Ninja’s hebben onze wensen en behoeften goed vertaald.”

— Ger Smeets – Linisol

Twee Linisol apps

Altijd klaar voor actie trokken onze ninja’s al hun skills uit de kast en ontwikkelden twee mobiele apps: een voor de monteurs en een voor de klant.

popup image
popup image

De monteurs-app kan off- en online op de werklocatie gebruikt worden. Door middel van QR-codes is het bijhouden van reparaties en het invoeren van gebruikte materialen een stuk sneller. Ook kan er ter plekke een rapportage en de status van een project opgevraagd worden.

Via de klant-app kan heel makkelijk een reparatie worden aangevraagd. Linisol krijgt hier een seintje van en kan direct actie ondernemen.

Beide apps zijn gekoppeld aan het centrale systeem, zo heeft Linisol inzicht in alle projecten en rapportages. Er is ook een visueel dashboard ontwikkeld, waarop alle doorvoeren virtueel op een plattegrond staan weergegeven. De klant kan hierop inloggen en heeft zo een mooi overzicht van alle doorvoeren en reparaties. Als het nodig is, kan de klant een rapportage uitdraaien. 

Onze Ninja’s hebben door het ontwikkelen van deze oplossingen het proces voor een groot deel gedigitaliseerd en geautomatiseerd, waardoor er minder administratieve rompslomp is.

Linisol over Secret Ninja’s

“Secret Ninja’s hebben onze wensen en behoeften goed vertaald naar een applicatie en een nieuw CMS systeem. Ook dachten ze goed mee tijdens de ontwikkeling. Alle aanpassingen tijdens de testperiode en na implementatie werden snel en adequaat opgepakt. Wij vonden het een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Niets was hun te veel.”

— Ger Smeets – Linisol