RentSetGo

Helder overzicht in oneindige mogelijkheden

RentSetGo homepage

RentSetGo

Je kent het wel: begin je lekker aan een klus, zit je ineens met je handen in het haar. Want eh, hoe pak je dat nou eigenlijk aan en welk gereedschap heb je dan nodig? The struggle is real.

En als ninja’s iets haten zijn het struggles en RentSetGo ook. Zij vroegen ons om de ‘Buurman en Buurman’ taferelen te stoppen en doe-het-zelf klussen weer helemaal awesome & easy te maken.

Het vinden van informatie over een klus en de benodigde tools is een wereldwijd probleem. Daarom bouwden onze ninja’s een meertalige website, waar internationale huis-tuin-en-keukenklussers terecht kunnen voor informatie en uitleg over klussen in en om het huis. Om de diy’ers hierbij goed van dienst te kunnen zijn, doorlopen ze eerst een stappenplan waarbij duidelijk wordt welke uitleg en tools ze nodig hebben.

“Wat ik fijn vind is het meedenken, daarin steken Secret Ninjas met kop en schouders boven de rest uit.”

— Nico – Business Analyst

Real-time informatie uit de bouwmarkten

Daarnaast bouwden de ninja’s een content management systeem dat makkelijk te beheren is. Onder andere projecten, klussen, klusstappen, informatiepagina’s en tips in circa 20 verschillende taalversies zijn nu binnen handbereik. Aangezien de gegevens van de (ruim 3300) bouwmarkten in een extern systeem beheerd worden, hebben we het mogelijk gemaakt om deze allemaal tegelijk te importeren waarna ze automatisch worden aangevuld met openingstijden. Wij bouwden ook een koppeling die periodiek de productgegevens ophaalt, waarna deze kunnen worden voorzien van aanvullingen. Voor het reserveren van tools en machines, maakten wij een verbinding die real-time de beschikbaarheid bij bouwmarkten controleert.

Resultaat: Klushulp in 17 landen met Rent-Set-Go!

Voor een klant is het natuurlijk ook handig om direct die awesome tools en machines te kunnen reserveren en het liefste bij een RentSetGo bouwmarkt om de hoek. En op welke hoek dat dan is, is gemakkelijk te vinden op de website op basis van postcode.

Klussers uit 17 Europese landen beschikken nu over een, gemakkelijk doorzoekbare, online bron van klusinformatie. Zij kunnen op één plek de dichtstbijzijnde bouwmarkten met het RentSetGo kwaliteitslabel vinden en daar 24/7 tools en machines reserveren voor de gewenste periode, op de gewenste locatie. Klaar voor die bad-ass klus? Rent-Set-Go!

RentSetGo over onze Ninja’s

“We hebben al veel projecten met ze gedaan en de samenwerking met Secret Ninja’s is altijd prettig. Ze snappen direct het probleem en denken goed mee, dat stellen wij zeer op prijs. Ze staan altijd snel klaar met oplossingen en het resultaat voldoet elke keer aan de verwachtingen. Wat ik fijn vind is het meedenken, daarin steken ze met kop en schouders boven de rest uit.”

— Nico – Business Analyst

“Ze staan altijd snel klaar met oplossingen en het resultaat voldoet elke keer aan de verwachtingen.”